Om oss

Liten i storlek, stor i service. Vi är ditt pålitliga åkeri.

Välkommen till Frewo Transport AB

Vi är ett företag som är specialiserade på transporttjänster och vi är stolta över vår förmåga att snabbt anpassa oss för att möta våra kunders behov. 

En av våra största styrkor är vår breda flotta av lastbilar. Vi har alla typer av lastbilar, från mindre fordon för snabba och smidiga leveranser till större fordon för tunga och omfattande transporter. Oavsett vilken typ av gods du behöver transportera, kan vi erbjuda rätt fordon för jobbet. Vi investerar kontinuerligt i vår fordonsflotta för att säkerställa att vi alltid kan erbjuda de bästa och mest effektiva transportlösningarna.

Men det är inte bara våra lastbilar som gör oss till en pålitlig partner. Vår styrka ligger också i vår servicekänsla. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda en högkvalitativ och personlig service. Vi förstår att varje kund och varje uppdrag är unikt, och vi anpassar våra tjänster för att möta specifika behov och krav. Vi är flexibla och lyhörda för att säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga transportlösningen.

Vi är stolta över vårt rykte som snabba och pålitliga transportörer. Vi har byggt upp långsiktiga relationer med våra kunder genom att leverera varor i tid och i bästa skick. Vi har också ett dedikerat team av erfarna och professionella förare som är välutbildade och kunniga inom transportbranschen.

Oavsett om du behöver en snabb och smidig leverans eller en mer omfattande transportlösning, kan du lita på Frewo Transport AB. Vi är redo att möta dina transportbehov och leverera en service som överträffar dina förväntningar. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med dina transportutmaningar.

Fredrik

Fredrik

Kör : Allt som har hjul

Bor i: Svenljunga

Hobbys: bilar, bilar och bilar

Timo

Kör: Volvo

Hobbys: Alla typer av fordon

Emilia

Kör: Scania

Utgår ifrån Svenljunga

Hobbys: Lastbilsutställning